Generali 2026  140 Χρόνια

«Φρένο» στη νέα ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές

Μάλλον «βιάστηκαν» τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη να διαρρεύσουν τη βούλησή τους να προχωρήσουν στη θέσπιση μίας νέας ρύθμισης των ληξιπροθέσμων οφειλών προς τα ταμεία. Και αυτό γιατί θεωρούσαν δεδομένο ότι θα κλείσει η 2η αξιολόγηση στο Eurogroup της 22/5 και έτσι η κυβέρνηση θα μπορούσε,έπειτα, ανεμπόδιστα να υλοποιήσει τις διαρροές της. Ωστόσο, ως γνωστόν, κάτι [...]

AllSafe
«Φρένο» στη νέα ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές

Μάλλον «βιάστηκαν» τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη να διαρρεύσουν τη βούλησή τους να προχωρήσουν στη θέσπιση μίας νέας ρύθμισης των ληξιπροθέσμων οφειλών προς τα ταμεία.

Και αυτό γιατί θεωρούσαν δεδομένο ότι θα κλείσει η 2η αξιολόγηση στο Eurogroup της 22/5 και έτσι η κυβέρνηση θα μπορούσε,έπειτα, ανεμπόδιστα να υλοποιήσει τις διαρροές της.

Ωστόσο, ως γνωστόν, κάτι τέτοιο δεν έγινε. Η 2η αξιολόγηση δεν είναι σίγουρο ούτε καν αν θα κλείσει στο Eurogroup της 22/6.

Έτσι θα «χαθούν» τουλάχιστον δύο μήνες, κατά τους οποίους θα μπορούσαν πολλοί οφειλέτες να ενταχθούν στη ρύθμιση των 120 δόσεων, ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες τους.

Έτσι,όμως, θα συνεχίσουν να είναι αποκλεισμένοι από την ασφάλιση, καθώς χωρίς τη ρύθμιση των ληξιπροθέσμων οφειλών δεν παίρνει κανείς ασφαλιστική ενημερότητα –ικανότητα,ακόμα και αν καταβάλλει τις τρέχουσες εισφορές.

Designia
Atladiki

Σχόλια

Φόρτωση...
HDI
Interlife Mare
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα