ERGO

ΙΑΣΩ: Συνέδριο για τον Καρκίνο Μαστού και Γυναικολογικό Καρκίνο

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου και ώρα 16:00 καθώς και το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου και ώρα 08:30, θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Μετεκπαιδευτικό Συνέδριο Θεραπευτικών Εξελίξεων στην Ογκολογία με θέμα «Καρκίνος Μαστού και Γυναικολογικός Καρκίνος». Η οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου αποτελείται από τους κ.κ. Βασίλειο Α. Γεωργούλια, Ομότιμο Καθηγητή [...]

Groumama Ασφάλεια Αυτοκινήτου
ΙΑΣΩ: Συνέδριο για τον Καρκίνο Μαστού και Γυναικολογικό Καρκίνο

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου και ώρα 16:00 καθώς και το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου και ώρα 08:30, θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Μετεκπαιδευτικό Συνέδριο Θεραπευτικών Εξελίξεων στην Ογκολογία με θέμα «Καρκίνος Μαστού και Γυναικολογικός Καρκίνος».

Η οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου αποτελείται από τους κ.κ. Βασίλειο Α. Γεωργούλια, Ομότιμο Καθηγητή Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης,  Χρίστο Παπαδημητρίου, Καθηγητή Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Επιστ. Υπεύθυνο Τμήματος Παθολογικής Ογκολογίας ΙΑΣΩ και Ευάγγελο Μαραγκουδάκη, Διευθυντή Ακτινοθεραπευτικού Τμήματος ΙΑΣΩ.

Το συνέδριο διοργανώνεται από το Ερευνητικό και Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Κλινικής Ογκολογίας.

Σκοπός της επιστημονικής αυτής εκδήλωσης είναι η ανάδειξη σημαντικών εξελίξεων στην αντιμετώπιση του καρκίνου και η επισήμανση του ουσιαστικού ρόλου της πολυδιάστατης επιστημονικής αντιμετώπισης του ασθενούς, με κύριο στόχο την ενημέρωση, εκπαίδευση και συνεργασία του ιατρικού δυναμικού του Ομίλου ΙΑΣΩ.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή.

Mega Brokers
Carglass

Σχόλια

Φόρτωση...
Imperial Insurance
Cypria Life
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα