
Με την αναζήτηση της Εμπειρίας («Experience») στο θεματικό επίκεντρο, οργανώθηκε στις 3 Νοεμβρίου στην Πάτρα το δεύτερο TEDx. Η INTERAMERICAN ήταν χορηγός των εκδηλώσεων, προσελκύοντας το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή πλήθους πολιτών για τη διαδραστική εμπειρία της γνωριμίας που τους προσέφερε με τις εταιρικές Αξίες της. Στις εκδηλώσεις του TEDxPatras 2018 οι νέες εμπειρίες βρήκαν «χώρο» ανάπτυξης σε θεματικές ομιλίες και κυρίως, δράσεις για το περιβάλλον, τα ταξίδια, τον κόσμο της τεχνολογίας, της ψυχαγωγίας και του θεάματος, τις αρχές του επιχειρείν.
Σχετικά με το τελευταίο θέμα, η ασφαλιστική εταιρεία συμμετείχε -με πρωτοβουλία του τοπικού Διοικητικού Γραφείου Πωλήσεων που διευθύνει η Χάρις Μανιατοπούλου– οργανώνοντας το παιχνίδι του «Τροχού των Αξιών». Όσοι συμμετείχαν στο παιχνίδι, είχαν την ευκαιρία να κατανοήσουν πώς γίνονται πράξη από τους ασφαλιστικούς συμβούλους της INTERAMERICAN οι πέντε Αξίες της εταιρείας: η ακεραιότητα, η υπευθυνότητα, ο σεβασμός, η καινοτομία και η ομαδικότητα, μέσα από συμπεριφορές στην καθημερινότητα της εργασίας τους και τη σχέση τους με τους πελάτες. Στόχος της Εταιρείας ήταν αφενός να αναγνωριστεί και να υποστηριχθεί περαιτέρω η ενσωμάτωση των Αξιών στις πρακτικές των ασφαλιστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών που παρέχουν οι τοπικοί συνεργάτες της και αφετέρου, να ενδυναμωθεί ο δεσμός τους με τους πελάτες στη βάση της εμπιστοσύνης.

Η TED, μη κερδοσκοπική οργάνωση που λειτουργεί από το 1984, έχει εξελίξει τη δυναμική της για τη διάδοση σημαντικών ιδεών με το πρόγραμμα TEDx, με το οποίο παρέχεται η δυνατότητα να συναντώνται και να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους διαφορετικοί άνθρωποι για ζητήματα που αφορούν στην επιστήμη, την επιχειρηματικότητα, την τεχνολογία, καθώς και στην κοινωνική ζωή και ευημερία, με συνισταμένη κοινού ενδιαφέροντος τη βαθύτερη κατανόηση του κόσμου. Για την INTERAMERICAN, η αναγκαιότητα αυτής της αντίληψης προτάσσεται στη στρατηγική της για βιώσιμη ανάπτυξη, με μεθοδευμένη ανάπτυξη της εταιρικής κουλτούρας και στον τομέα της διανομής ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών, μέσω του δικτύου των ασφαλιστικών συμβούλων της.
Σχόλια

Οι 15 μεσίτες και πράκτορες με το μεγαλύτερο κύκλο εργασιών (2025)
«Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Ποσά & οδηγίες για τις επιδοτήσεις ασφαλιστών
Τα “συν” και τα “πλην” των ασφαλιστών
Οι 50 κορυφαίοι Μεσίτες & Πράκτορες της Ασφαλιστικής Αγοράς (2024)
Νέα γενιά ασφαλιστών: Έρχεται επιδότηση έως 36.000 ευρώ για είσοδο στο επάγγελμα
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Οι μνήμες μιας εποχής με Μίκη Θεοδωράκη στη Ζάτουνα Αρκαδίας

Η Interamerican βράβευσε τους κορυφαίους συνεργάτες για το 2025

Δείτε το video από τα Interamerican Sales Awards 2026

Η Πειραιώς, το bancassurance, και η υπεραξία του agency της ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής

18 Ιουνίου: 7o Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης

MEGA BROKERS: 3 διακρίσεις στα Interamerican Sales Awards

Αλλαγή σκυτάλης στην Interamerican Βοηθείας
















