

Δύο εκδηλώσεις για την ενημέρωση των συνεργαζομένων Πρακτόρων και τη βράβευση των διακριθέντων οργάνωσε η Interamerican, κατά τις οποίες η Γενική Διεύθυνση Πωλήσεων είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το “Στίγμα Πορείας” της Εταιρείας και να αναδείξει τη σημαντική προβολή του Πρακτορειακού Δικτύου στη διαμόρφωση των πολύ καλών αποτελεσμάτων της Παραγωγής του περασμένου χρόνου. Το 2009, οι Συνεργάτες-Πράκτορες της Interamerican παρήγαγαν 75 εκατ. ευρώ, σε σχέση με 45 εκατ. ευρώ του 2008. Ήταν μια σημαντική αύξηση 67%, παρόλη την αρνητική αντιμετώπιση που είχε η Εταιρεία από πολλούς Πράκτορες για την δοκιμή που κάνει για απευθείας Πωλήσεις μέσω του Διαδικτύου με το Πρόγραμμα “Anytime” που το λάνσαρε μέσω του ραδιοφώνου.
Η αύξηση σε εγγεγραμμένα ασφάλιστρα έφθασε στο 62% στον κλάδο Αυτοκινήτου, στο 58% στον κλάδο Πυρός, στο 52% στους λοιπούς κλάδους Γενικών Ασφαλειών και στο 146% σε νέα παραγωγή Ζωής –Υγείας – Ομαδικών. Η εντυπωσιακή αύξηση αποκαλύπτει τις μεγάλες δυνατότητες των Συνεργαζομένων Πρακτόρων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη χρονιά η Interamerican πρόσθεσε 270 νέους συνεργάτες στο Πρακτορειακό της Δίκτυο και αναβάθμισε την τηλεφωνική εξυπηρέτηση συμβολαίων αυτοκινήτου και πυρός με την αυτόματη έκδοση μέσω του Διαδικτύου προσφέροντας υπηρεσίες “e-services” στους Πράκτορές της.
Στη Θεσσαλονίκη, βραβεύτηκαν οι εταιρείες INFOTRUST ΑΕ (1η), Q.I.S. Insurance Brokers Ltd (2η) και Εξάρχου Χ. ΣΙΑ ΕΕ (3η) για τα αποτελέσματά τους σε μικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα Γενικών Ασφαλειών. Στην Αθήνα, βραβεύθηκαν η MEGA INSURANCE BROKERS ΑΕ (1η), η ATTICA Μεσίτες Ασφαλίσεων ΑΕ (2η) και η ΠΕΙΡΑΙΩΣ Μεσίτες Ασφαλιστικών & Αντασφαλιστικών Εργασιών (3η). Η Interamerican, απέδειξε ότι παρόλες τις γκρίνιες, πολλών διαμεσολαβούντων, ότι όλα τα μέσα προώθησης των Γενικών Ασφαλειών έχουν θέση και τόνισε άλλη μια φορά κάτι που είπε πριν από λίγο καιρό ο Eric Kleijnen της ΑΧΑ, ότι “Οι Πελάτες δεν ανήκουν σε κανέναν. Ανήκουν μόνον στον εαυτό τους”!
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

6 ασφαλιστικές στη λίστα Fortune Greece 100

Η Interamerican συμμετείχε στο Coachathon 2025

Στον Γ. Κώτσαλο τo “Βραβείο Τιμής” των Insurance Awards Filippos Morakis 2025

Ανθεκτικότητα του επενδυτικού χαρτοφυλακίου σε περιβάλλον διεθνούς αβεβαιότητας

Interamerican: H Ομάδα Βοηθείας “σώζει” τα Χριστούγεννα








