
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ομιλία της Καθηγήτριας κ. Μαρίας Βακόλα, Διευθύντριας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα «Δουλεύοντας μέσα στην Αλλαγή: Πραγματικές Προκλήσεις, Πραγματικές Λύσεις», για στελέχη και συνεργάτες της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής, την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου, στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη.


Οι συμμετέχοντες εμπνεύστηκαν από πρακτικές για τον τρόπο αντιμετώπισης της αλλαγής, χρησιμοποιώντας θετική σκέψη και άκουσαν πως μπορούν να παραμένουν ανθεκτικοί στις συνεχείς αλλαγές που εξελίσσονται γύρω τους. Η ομιλία προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον και «άνοιξε» έναν ουσιαστικό διάλογο μεταξύ των παρευρισκόμενων, γύρω από τις καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζει κάποιος στον χώρο εργασίας.
Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να επενδύει σε δράσεις που ενισχύουν τη γνώση και την εξέλιξη των ανθρώπων της, τόσο των εργαζομένων στην Εταιρία, όσο και των συνεργαζόμενων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.
Σχόλια

«Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Ποσά & οδηγίες για τις επιδοτήσεις ασφαλιστών
NN Hellas: Η κουλτούρα που οδήγησε στο ιστορικό milestone του €1 δισ.
Τα “συν” και τα “πλην” των ασφαλιστών
Νέα γενιά ασφαλιστών: Έρχεται επιδότηση έως 36.000 ευρώ για είσοδο στο επάγγελμα
Έξι «plus» για την Εθνική από τη συμμαχία με την Allianz
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

ΕΕΑ: Ενημέρωση στις 11/6 για το "Ξεκινώ Επιχειρηματικά"

Πόσο θα μειωθεί η εισφορά υπέρ του Επικουρικού Κεφαλαίου

«Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Ποσά & οδηγίες για τις επιδοτήσεις ασφαλιστών

Ανακοίνωση της ΕΚΠΟΙΖΩ για τις αυξήσεις στα ασφάλιστρα υγείας

Επιδοτήσεις “Ξεκινώ Επιχειρηματικά”: Ποιοι ασφαλιστικοί ΚΑΔ εντάσσονται

Οι κίνδυνοι γίνονται πιο σύνθετοι και πιο έντονοι

Η Groupama επίσημη ασφαλιστική στα «Ποσειδώνια 2026» σε συνεργασία με την Agora
















