
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ομιλία της Καθηγήτριας κ. Μαρίας Βακόλα, Διευθύντριας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα «Δουλεύοντας μέσα στην Αλλαγή: Πραγματικές Προκλήσεις, Πραγματικές Λύσεις», για στελέχη και συνεργάτες της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής, την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου, στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη.


Οι συμμετέχοντες εμπνεύστηκαν από πρακτικές για τον τρόπο αντιμετώπισης της αλλαγής, χρησιμοποιώντας θετική σκέψη και άκουσαν πως μπορούν να παραμένουν ανθεκτικοί στις συνεχείς αλλαγές που εξελίσσονται γύρω τους. Η ομιλία προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον και «άνοιξε» έναν ουσιαστικό διάλογο μεταξύ των παρευρισκόμενων, γύρω από τις καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζει κάποιος στον χώρο εργασίας.
Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να επενδύει σε δράσεις που ενισχύουν τη γνώση και την εξέλιξη των ανθρώπων της, τόσο των εργαζομένων στην Εταιρία, όσο και των συνεργαζόμενων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.
Σχόλια

Καριέρα και ασφαλιστική αγορά: Τι λένε 10 στελέχη
Εκδήλωση για τα 40 χρόνια ΕΣΑΠΕ
Πετράλωνα: Το ατύχημα που υπενθύμισε ότι η διαχείριση του κινδύνου ξεκινά πριν από την πρώτη εκσκαφή
Ασφάλεια χωρίς αποστάσεις: Το στοίχημα της Interamerican στα Δωδεκάνησα
Υποχρεωτική ασφάλιση με κάλυψη 50.000 ευρώ για ηλεκτρικά πατίνια σε ν/σ
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Αύξηση παραγωγής 6,7% για τη Groupama το 2025

Επικουρικό Κεφάλαιο: 184 εκατ. ευρώ για 10.600 ζημιές σε μία 5ετία

Πρωτοβουλία ανοιχτού διαλόγου 3 πολιτικών και ασφαλιστικής αγοράς από το ΕΕΑ

Κοινόχρηστοι χώροι πολυκατοικιών: Έρχεται υποχρεωτική ασφάλιση

Favikon: Ο Ν. Γεωργόπουλος στη λίστα των κορυφαίων 200 παγκοσμίως

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ αναβαθμίζει τη «Σύνδεση Πελάτη» με νέες δυνατότητες

EEAE και ΕΑEΕ ενισχύουν τη θεσμική τους συνεργασία


















