
Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνη Γεωργιάδη είχε ο κ. Γιώργος Πατούλης Πρόεδρος ΙΣΑ, ΕΛΙΤΟΥΡ και Παγκόσμιου Ινστιτούτου Ιατρών, επ’ αφορμής της ανάληψης των νέων καθηκόντων του Υπουργού.
Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ, συνεχάρη τον Υπουργό Υγείας και αναφέρθηκε στα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τον ιατρικό κόσμο και τη δημόσια υγεία, για τα οποία όπως χαρακτηριστικά είπε θα υπάρχει αγαστή συνεργασία, με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.
Παράλληλα, έγινε συζήτηση για τον ιατρικό τουρισμό και τις σημαντικές πρωτοβουλίες για τη διάδοση του Ιπποκρατικού πνεύματος που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Ο Υπουργός Υγείας διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξει στενή συνεργασία με τον ΙΣΑ για τις σημαντικές μεταρρυθμίσεις και τα κρίσιμα ζητήματα της δημόσιας υγείας.
Σχόλια

Γ. Σαμολαδάς: Τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν εμπορεύματα στο BLUE CARRIER 2
Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
ΕΙΑΣ: Απονομή ευρωπαϊκών πιστοποιήσεων στους αποφοίτους των προγραμμάτων EFICERT SQF3 & SQF4
INTERASCO: Στόχος τα 100 εκατ. ευρώ έως το 2031 – Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξαγοράς στην Ελλάδα
Κυκλοφόρησε ο οδηγός «Άνθρωποι & Αριθμοί της Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής Βιομηχανίας 2025-2026»
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για την προστασία των ανηλίκων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Συνεχίζεται το Εθνικό Πρόγραμμα Πρόληψης «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ»

Η ιατρική ακριβείας θεμέλιο της σύγχρονης καρδιαγγειακής ιατρικής

Συνέργεια δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στην Υγεία, προς όφελος των πολιτών

Διαθέσιμος από σήμερα ο Εθνικός Ηλεκτρονικός Φάκελος Υγείας

Στο τέλος του 2025 θα έχει ολοκληρωθεί ο Ατομικός Ηλεκτρονικός Φάκελος Υγείας

Ψηφίστηκε το ν/σ του Υπ. Υγείας «Αναμόρφωση του Εθνικού Συστήματος Τραύματος»


















