ALLIANZ "Paralympic Movement"

Σύσταση σε ασφαλιστική από το ΣτΚ

H αρχή καλεί την αναφερόμενη να γνωστοποιήσει εγγράφως εντός δέκα ημερών

Groumama Ασφάλεια Αυτοκινήτου
Σύσταση σε ασφαλιστική από το ΣτΚ

Στη δημοσιοποίηση έγγραφης σύστασης προς την ασφαλιστική εταιρία με την επωνυμία «ΝΝ Ελληνική Μονοπρόσωπη ΑΑΕΖ» για παράνομη και αντισυμβατική άρνηση ασφαλιστικής κάλυψης προχώρησε η ΣτΚ για περίπτωση αμφισβήτησης αναγκαιότητας νοσηλείας του ασφαλισμένου.

Ειδικότερα η ανακοίνωση αναφέρει:

Κατόπιν των ανωτέρω, η Υποδιοικητρια Συνήγορος του Καταναλωτή:

Ι) Απευθύνει σύσταση προς την ασφαλιστική εταιρία με την επωνυμία "NN Ελληνική Μονοπρόσωπη Α.Α.Ε.Ζ." όπως νόμιμα εκπροσωπείται, όπως προβεί στην καταβολή στον ασφαλισμένο της αποζημίωσης για την από 05.05.2025 νοσηλεία του στο Νοσοκομείο "METROPOLITAN GENERAL".

ΙΙ) Καλεί την αναφερόμενη να γνωστοποιήσει εγγράφως εντός δέκα (10) ημερών από την παραλαβή της παρούσας, εάν αποδέχεται τα διαλαμβανόμενα στην παρούσα έγγραφη σύσταση.

ΙΙΙ) Αποφασίζει ότι σε περίπτωση που η αναφερόμενη δεν αποδεχθεί τα διαλαμβανόμενα στην παρούσα έγγραφη σύσταση, τότε η Υποδιοικήτρια Συνήγορος του Καταναλωτή της Ανεξάρτητης Αρχής Ελέγχου της Αγοράς και Προστασίας Καταναλωτή, δύναται να ενεργήσει σύμφωνα με τα άρθρα 10 παρ.2 του ν.5255/2025 (ΦΕΚ 219 Α'), 4 παρ. 5 του ν.3297/2004 (ΦΕΚ 259 Α') και να δημοσιοποιήσει την παρούσα. 

interasco
Minetta

Σχόλια

Φόρτωση...
Neos Poseidon
Interlife Travel
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα