
Στη δημοσιοποίηση έγγραφης σύστασης προς την ασφαλιστική εταιρία με την επωνυμία «ΝΝ Ελληνική Μονοπρόσωπη ΑΑΕΖ» για παράνομη και αντισυμβατική άρνηση ασφαλιστικής κάλυψης προχώρησε η ΣτΚ για περίπτωση αμφισβήτησης αναγκαιότητας νοσηλείας του ασφαλισμένου.
Ειδικότερα η ανακοίνωση αναφέρει:
Κατόπιν των ανωτέρω, η Υποδιοικητρια Συνήγορος του Καταναλωτή:
Ι) Απευθύνει σύσταση προς την ασφαλιστική εταιρία με την επωνυμία "NN Ελληνική Μονοπρόσωπη Α.Α.Ε.Ζ." όπως νόμιμα εκπροσωπείται, όπως προβεί στην καταβολή στον ασφαλισμένο της αποζημίωσης για την από 05.05.2025 νοσηλεία του στο Νοσοκομείο "METROPOLITAN GENERAL".
ΙΙ) Καλεί την αναφερόμενη να γνωστοποιήσει εγγράφως εντός δέκα (10) ημερών από την παραλαβή της παρούσας, εάν αποδέχεται τα διαλαμβανόμενα στην παρούσα έγγραφη σύσταση.
ΙΙΙ) Αποφασίζει ότι σε περίπτωση που η αναφερόμενη δεν αποδεχθεί τα διαλαμβανόμενα στην παρούσα έγγραφη σύσταση, τότε η Υποδιοικήτρια Συνήγορος του Καταναλωτή της Ανεξάρτητης Αρχής Ελέγχου της Αγοράς και Προστασίας Καταναλωτή, δύναται να ενεργήσει σύμφωνα με τα άρθρα 10 παρ.2 του ν.5255/2025 (ΦΕΚ 219 Α'), 4 παρ. 5 του ν.3297/2004 (ΦΕΚ 259 Α') και να δημοσιοποιήσει την παρούσα.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Αποκλειστική συνεργασία Brokers Union με τον Όμιλο HHG

Eurolife FFH: επεκτείνει το δίκτυο του My Health F1rst

Η ΕΣΑΠΕ γιόρτασε τα 40 χρόνια της

Insurance Awards Φ. Μωράκης 2018: O θεσμός που ενώνει την αγορά

Στα 3,25 δισ. ευρώ η παραγωγή το α' 6μηνο του 2026 με «οδηγό» τις ασφαλίσεις Ζωής

Ερώτηση στη βουλή για τη φερόμενη εξαγορά του ΙΑΣΩ

Εθνική Ασφαλιστική: Άντλησε €200 εκατ. από τις αγορές



















