
Κατ΄ εντολή του διοικητή του ΕΦΚΑ, οι εργαζόμενοι του ασφαλιστικού υπερ-ταμείου θα πρέπει να δουλέψουν και το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι εκκαθάρισης των εκκρεμών αιτήσεων συνταξιοδότησης.
Σε έγγραφο του διοικητή του Φορέα, Αθανάσιου Μπακαλέξη, προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, επισημαίνεται το πόσο κρίσιμη είναι η σχετική διαδικασία, τονίζοντας πως οι υπηρεσίες απονομής συντάξεων θα δουλέψουν ακόμα και το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Οκτωβρίου.
Η διοίκηση του ΕΦΚΑ καλεί τις αρμόδιες υπηρεσίες να αξιοποιήσουν ακόμα και τις ημέρες του ερχόμενου Σαββατοκύριακου 7-8 Οκτωβρίου προκειμένου να εκκαθαριστούν και να κλείσουν όσες υποθέσεις βρίσκονται στον κατάλογο των εκκρεμοτήτων με ημερομηνίες 30/6 και 31/8.
Εάν δεν υφίστανται τέτοιες εκκρεμότητες προς εκκαθάριση, «θα πρέπει να λάβει γνώση εγγράφως η Γενική Διεύθυνση Απονομής Συντάξεων», σημειώνεται στο ίδιο έγγραφο.
Στο έγγραφο επισημαίνεται πως «εξυπακούεται ότι για όσους υπαλλήλους απασχοληθούν εντός του προσεχούς σαββατοκύριακου θα ληφθεί μέριμνα προκειμένου να τους χορηγηθεί άδεια κατ’ αναλογία της επιπρόσθετης απασχόλησής τους, από 1.1.2018».
Εξάλλου, όπως τονίζεται προς τους υπαλλήλους του ΕΦΚΑ «το αποτέλεσμα των ενεργειών σας θα επηρεάσει συνολικά τη χρηματοδότηση της χώρας μας».
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Οι πληρωμές από ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως 9/4

Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ 23 – 27 Μαρτίου

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ 5-9 Ιανουαρίου

Τι ισχύει για το δώρο Χριστουγέννων στον ιδιωτικό τομέα

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 1 έως 5 Δεκεμβρίου

ΕΦΚΑ: Ολοκληρώθηκε η ψηφιοποίηση άνω των 10 εκατομμυρίων καρτελών ενσήμων

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ 13 – 17 Οκτωβρίου








