Eurolife

Ευρωπαϊκή Πίστη Asset Management- Σύμβαση διαχείρισης με την ΑΕΔΑΚ Ασφαλιστικών Οργανισμών

Η Ευρωπαϊκή Πίστη Asset Management ΑΕΔΑΚ ανέλαβε τη διαχείριση του 1/3 του ενεργητικού του «Αμοιβαίου Κεφαλαίου Ασφαλιστικών Οργανισμών – Ευρωπαϊκών Ομολόγων», μετά από σχετικό κλειστό διαγωνισμό. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός διεξήχθη από την ΑΕΔΑΚ Ασφαλιστικών Οργανισμών, η οποία έχει ως βασικό της αντικείμενο τη διαχείριση των Αμοιβαίων Κεφαλαίων των φορέων κοινωνικής ασφάλισης (ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ κ.λπ.). [...]

Sofos Insurance
Ευρωπαϊκή Πίστη Asset Management- Σύμβαση διαχείρισης με την ΑΕΔΑΚ Ασφαλιστικών Οργανισμών

insurancedaily-europaiki-pistiΗ Ευρωπαϊκή Πίστη Asset Management ΑΕΔΑΚ ανέλαβε τη διαχείριση του 1/3 του ενεργητικού του «Αμοιβαίου Κεφαλαίου Ασφαλιστικών Οργανισμών – Ευρωπαϊκών Ομολόγων», μετά από σχετικό κλειστό διαγωνισμό.

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός διεξήχθη από την ΑΕΔΑΚ Ασφαλιστικών Οργανισμών, η οποία έχει ως βασικό της αντικείμενο τη διαχείριση των Αμοιβαίων Κεφαλαίων των φορέων κοινωνικής ασφάλισης (ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ κ.λπ.).

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρωπαϊκή Πίστη Asset Management ΑΕΔΑΚ Θωμάς Κωνσταντινίδης, σχολίασε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί η συγκεκριμένη επιλογή έγινε με κριτήρια την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών, την άρτια οργάνωση, το εξειδικευμένο προσωπικό και τις πολύ καλές διαχρονικά αποδόσεις των Αμοιβαίων Κεφαλαίων της Ευρωπαϊκή Πίστη Asset Management. Η διαχείριση του συγκεκριμένου Αμοιβαίου Κεφαλαίου θα γίνει με την ίδια συνέπεια, ευθύνη, ήθος και επαγγελματισμό που μας διακρίνει εδώ και 24 έτη».

interasco
Medifirst

Σχόλια

Φόρτωση...
HDI
Interlife Mare
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα