Το Παρίσι επέλεξε η Υδρόγειος Ασφαλιστική, προκειμένου να επιβραβεύσει τους επιτυχόντες συνεργάτες της στο διαγωνισμό των Λοιπών Κλάδων, για το τετραήμερο από 15-18 Απριλίου 2010.
Τα 65 άτομα που συμμετείχαν στο ταξίδι απόλαυσαν την Αψίδα του Θριάμβου, τον Πύργο του Άιφελ με την μοναδική πανοραμική άποψη της Πόλης του Παρισιού, το μουσείο του Λούβρου, τα Βασιλικά Ανάκτορα στις Βερσαλλίες και την περιοχή της Μονμάρτης, ανάμεσα βεβαίως σε πολλά άλλα αξιοθέατα.
Την τελευταία ημέρα κάποιοι επέλεξαν να ζήσουν από κοντά τον κόσμο της EuroDisney και να γίνουν για λίγο παιδιά ενώ κάποιοι άλλοι να γνωρίσουν τις αγοραστικές συνήθειες των Γάλλων, με μια βόλτα στα γνωστά και πολυτελή καταστήματα του Παρισιού.
Το ραντεβού ανανεώθηκε με το Dubai ως τον επόμενο σταθμό επιβράβευσης, με στόχο ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και περισσότερους συμμετέχοντες.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Γιατί ο ρόλος της ομάδας είναι καταλυτικός

Ydrogios Digital Academy: Πλατφόρμα για υποψήφιους ασφαλιστές

Νέος Chief Customer & Digital Officer στην Υδρόγειο Ασφαλιστική

Όλη η Υδρόγειος ένα Σπίτι»: Μια έμπρακτη απάντηση στις γεωγραφικές ανισότητες για τους ογκολογικούς ασθενείς

Όπου υπάρχουν άνθρωποι: Crowdfunding και δωρεά από την Υδρόγειο για τον καπετάνιο των Κυθήρων








