
Είναι φανερό πλέον, επτά μήνες μετά την ίδρυση του υποκαταστήματος της Aon Risk Solutions στη Θεσσαλονίκη, πως η επένδυση αυτή αποτέλεσε μία ιδιαίτερα επιτυχημένη κίνηση για την εταιρεία, για τους εξής λόγους: πρώτον, διότι διευρύνθηκε το πελατολόγιο της Εταιρείας και δεύτερον, διότι το ήδη υπάρχον χαρτοφυλάκιο με έδρα την Β. Ελλάδα, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται επιχειρήσεις καθώς και ιδιώτες, απολαμβάνει πιο άμεση και αποτελεσματική υποστήριξη από το έμπειρο και άρτια στελεχωμένο προσωπικό της εταιρείας.
Εξάλλου, σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Παλάσκα, Διευθυντή του Υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης, η παρουσία ενός ηχηρού ονόματος του ασφαλιστικού κλάδου σε μία γεωγραφική περιοχή όπως αυτή της Βόρειας Ελλάδας, στην οποία η επιχειρηματικότητα είναι ιδιαίτερα ενεργή παρά την οικονομική κρίση, έχει εκτιμηθεί ιδιαίτερα, τόσο από τον επιχειρηματικό κλάδο, όσο και από ιδιώτες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να «εκμεταλλευθούν» την διεθνή τεχνογνωσία της Aon.
Εξαιρετικά ενθαρρυντική είναι επίσης και η επιθυμία ιδιαίτερα αξιόλογων επαγγελματιών ασφαλιστικών διαμεσολαβητών να συνεργαστούν με το Υποκατάστημα. Σύμφωνα με τον κύριο Παλάσκα «τώρα που το Υποκατάστημά μας έχει πλέον εδραιωθεί, προτεραιότητα αποτελεί πλέον η δυναμική ανάπτυξη του ήδη υπάρχοντος δικτύου ανεξάρτητων συνεργατών στην περιοχή».
To υποκατάστημα της Aon Risk Solutions στη Θεσσαλονίκη αναζητά επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της Βορείου Ελλάδος. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την Κατερίνα Δασίλα στο τηλ. 2310540917 και e-mail: [email protected]
Σχόλια

Γ. Σαμολαδάς: Τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν εμπορεύματα στο BLUE CARRIER 2
ΕΙΑΣ: Απονομή ευρωπαϊκών πιστοποιήσεων στους αποφοίτους των προγραμμάτων EFICERT SQF3 & SQF4
Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Κυκλοφόρησε ο οδηγός «Άνθρωποι & Αριθμοί της Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής Βιομηχανίας 2025-2026»
INTERASCO: Στόχος τα 100 εκατ. ευρώ έως το 2031 – Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξαγοράς στην Ελλάδα
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Λύση αντασφάλισης έναντι πανδημιών από Aon και Munich Re

Η ΝΑΚ 1η ελληνική μεσιτική εταιρεία ασφαλίσεων

Οι 10 μεγαλύτεροι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές

EBRD, ΕΕ και Aon διευρύνουν την ασφάλιση έναντι πολεμικών κινδύνων στην Ουκρανία

Η νέα ευρωπαϊκή οδηγία για την ευθύνη ελαττωματικών προϊόντων και οι επιπτώσεις στην ασφάλιση

Η Σ. Παυλοπούλου στην SRS Group of Companies ως Claims Manager

Smaragda Pavlopoulou joins SRS Group of Companies as Claims Manager


















