
Άνοιξε πριν από λίγη ώρα η Πανεπιστημίου και η Σταδίου που είχαν αποκλειστεί μετά τη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε χτες το βράδυ σε κατάστημα της Eurobank που βρίσκεται στην οδό Σανταρόζα 7. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες άγνωστος πραγματοποίησε χτες τηλεφώνημα στη zougla.gr στις 22.00 το βράδυ και ενημέρωσε ότι θα εκραγεί μέσα στα επόμενα τριάντα λεπτά βόμβα στη συγκεκριμένη διεύθυνση.
Εν συνεχεία η αστυνομία έλεγξε την πληροφορία εντόπισε άγνωστο σακίδιο και απέκλεισε κατευθείαν την περιοχή γύρω από την Πανεπιστημίου και τη Σταδίου για αυτό και δεν υπήρξαν θύματα από την επίθεση. H βόμβα εξερράγη στις 22.38 και οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση. Οι αρχές βρέθηκαν στο σημείο της έκρηξης από τα πρώτα λεπτά για να συλλέξουν πληροφορίες και στοιχεία.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει ανάληψη της ευθύνης για την επίθεση από καμία τρομοκρατική ομάδα, ωστόσο μάρτυρες μιλούν για δύο άντρες στο σημείο που πιθανώς να τοποθέτησαν το μηχανισμό.
Σχόλια

Aπoδιαμεσολάβηση και ΑΙ αλλάζουν την ασφαλιστική αγορά
Καριέρα και ασφαλιστική αγορά: Τι λένε 10 στελέχη
Ποιος θα δώσει τις μάχες για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση;
Πετράλωνα: Το ατύχημα που υπενθύμισε ότι η διαχείριση του κινδύνου ξεκινά πριν από την πρώτη εκσκαφή
Πρόστιμο 250 ευρώ για τα ανασφάλιστα πατίνια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

ΕΚΠΑ: Δωρεά 160 εκατ.ευρώ από τις τράπεζες

18 Ιουνίου: 7o Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης

Ο ασφαλιστικός κλάδος σήμερα και τα "κλειδιά" της ανάπτυξης

Η CYPRIALIFE στο πλευρό κάθε γυναίκας

Eurobank & Fairfax Digital: Επιτάχυνση της υιοθέτησης ΑgenticAI στον τραπεζικό κλάδο

Συμμετοχή της Fairfax στο μετοχικό κεφάλαιο της Eurobank

Πόσα έσοδα έχουν οι τράπεζες από το bancassurance


















