ERGO

Παράταση για τη διορισμένη διοίκηση του ΠΣΑΣ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων ενημερώνει τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές – μέλη του, ότι η διορισμένη Διοίκηση του Δ.Σ. παρετάθη από έδρας με δικαστική απόφαση της Προέδρου Πρωτοδικών στις 31/1/2022, μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης διορισμού. Παραμένουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας και προσκαλούμε τους ανθρώπους της διαμεσολάβησης να στηρίξουν την προσπάθεια μας με την εγγραφή τους.

Sofos Insurance
Παράταση για τη διορισμένη διοίκηση του ΠΣΑΣ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων ενημερώνει τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές – μέλη του, ότι η διορισμένη Διοίκηση του Δ.Σ. παρετάθη από έδρας με δικαστική απόφαση της Προέδρου Πρωτοδικών στις 31/1/2022, μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης διορισμού.

Παραμένουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας και προσκαλούμε τους ανθρώπους της διαμεσολάβησης να στηρίξουν την προσπάθεια μας με την εγγραφή τους.

interasco
Carglass

Σχόλια

Φόρτωση...
HDI
DUNANT  da Vinci5
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα