
Η 3η διοργάνωση του Συνεδρίου Hotel Tech – που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Φεβρουαρίου 2019, στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens – θα αναδείξει την αξία του Ψηφιακού Μετασχηματισμού των τουριστικών επιχειρήσεων και μονάδων φιλοξενίας, ως βασικό πυλώνα ανάπτυξης αλλά και ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας τους, στη σύγχρονη εποχή.
Στόχος του 3ου Συνεδρίου Hotel Tech, είναι να δείξει στην πράξη το δρόμο υλοποίησης του ψηφιακού μετασχηματισμού των ξενοδοχείων και να προβάλει το θετικό αντίκτυπο που έχουν οι επενδύσεις στις νέες τεχνολογίες για την αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουν, την ενίσχυση της λειτουργικότητας στις επιχειρησιακές διεργασίες και την εξοικονόμηση κόστους.
Οι ομιλητές και οι θεσμικοί φορείς που θα υποστηρίξουν το συνέδριο, καθώς και οι εταιρείες – χορηγοί, που θα συμμετέχουν στην παράλληλη έκθεση που θα διοργανωθεί, θα παρουσιάσουν τις στρατηγικές, τις τεχνολογικές τάσεις και τις ολοκληρωμένες λύσεις που οδηγούν σήμερα προς την κατεύθυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού των υποδομών των τουριστικών μονάδων φιλοξενίας.
Στο Hotel Tech που διοργανώνει η εταιρεία Smart Press και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, αποτελεί σημείο αναφοράς των τεχνολογικών εξελίξεων στο τουριστικό κλάδο και αναμένεται να συμμετέχουν ως επισκέπτες, σημαντικά στελέχη του ξενοδοχειακού κλάδου, αλλά και επαγγελματίες από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην υλοποίηση τεχνολογικών έργων στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.
Σχόλια

Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
3P Insurance: Στα 59,1 εκατ. ευρώ η παραγωγή – Στόχος τα 67,5 εκατ. το 2026
Το μέλλον της ασφάλισης ανήκει στον συνδυασμό τεχνολογίας και ανθρώπινης αξίας
Γιατί η Εθνική Ασφαλιστική θα γίνει περισσότερο ανταγωνιστική στις ασφαλίσεις υγείας
Γ. Σαμολαδάς: Τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν εμπορεύματα στο BLUE CARRIER 2
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Τι θα συζητηθεί στην Εθνική Συνδιάσκεψη Διαμεσολαβητών στη Θεσσαλονίκη

Η Allianz γιόρτασε το Olympic Day 2026 με μήνυμα «100% Μοναδικοί - 100% Ομάδα»

Η vrs adjusters συμμετέχει ως εκθέτης στο FERMA Forum 2026

19ο Credit Risk Management της ICAP CRIF: Ο Matthew Griffin κεντρικός ομιλητής

Εκδήλωση για τα 40 χρόνια ΕΣΑΠΕ

Κυπελλούχος η Ατλαντική Ένωση

Η NUVIA χορηγός στο “The Art of Negotiation, Talent & Influence”


















