ΕΘΝΙΚΗ FULL HEALTH VALUE

ΤτΕ: Δεν έχουμε ζητήσει από την Ευρωπαϊκή Πίστη να προχωρήσει σε κεφαλαιακή ενίσχυση

Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με την ασφαλιστική εταιρία «Ευρωπαϊκή Πίστη», η Τράπεζα της Ελλάδος διευκρινίζει σε ανακοίνωσή της ότι δεν έχει ζητήσει από την εν λόγω εταιρία να προχωρήσει σε κεφαλαιακή ενίσχυση. Η Τράπεζα της Ελλάδος ήδη ενημέρωσε σχετικά την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το Χρηματιστήριο Αθηνών, στο οποίο είναι εισηγμένη η «Ευρωπαϊκή Πίστη».

AllSafe
ΤτΕ: Δεν έχουμε ζητήσει από την Ευρωπαϊκή Πίστη να προχωρήσει σε κεφαλαιακή ενίσχυση

Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με την ασφαλιστική εταιρία «Ευρωπαϊκή Πίστη», η Τράπεζα της Ελλάδος διευκρινίζει σε ανακοίνωσή της ότι δεν έχει ζητήσει από την εν λόγω εταιρία να προχωρήσει σε κεφαλαιακή ενίσχυση.

Η Τράπεζα της Ελλάδος ήδη ενημέρωσε σχετικά την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το Χρηματιστήριο Αθηνών, στο οποίο είναι εισηγμένη η «Ευρωπαϊκή Πίστη».

Designia
Europi Insurance

Σχόλια

Φόρτωση...
HDI
Cypria Life
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα