
Είναι φανερό πλέον, επτά μήνες μετά την ίδρυση του υποκαταστήματος της Aon Risk Solutions στη Θεσσαλονίκη, πως η επένδυση αυτή αποτέλεσε μία ιδιαίτερα επιτυχημένη κίνηση για την εταιρεία, για τους εξής λόγους: πρώτον, διότι διευρύνθηκε το πελατολόγιο της Εταιρείας και δεύτερον, διότι το ήδη υπάρχον χαρτοφυλάκιο με έδρα την Β. Ελλάδα, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται επιχειρήσεις καθώς και ιδιώτες, απολαμβάνει πιο άμεση και αποτελεσματική υποστήριξη από το έμπειρο και άρτια στελεχωμένο προσωπικό της εταιρείας.
Εξάλλου, σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Παλάσκα, Διευθυντή του Υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης, η παρουσία ενός ηχηρού ονόματος του ασφαλιστικού κλάδου σε μία γεωγραφική περιοχή όπως αυτή της Βόρειας Ελλάδας, στην οποία η επιχειρηματικότητα είναι ιδιαίτερα ενεργή παρά την οικονομική κρίση, έχει εκτιμηθεί ιδιαίτερα, τόσο από τον επιχειρηματικό κλάδο, όσο και από ιδιώτες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να «εκμεταλλευθούν» την διεθνή τεχνογνωσία της Aon.
Εξαιρετικά ενθαρρυντική είναι επίσης και η επιθυμία ιδιαίτερα αξιόλογων επαγγελματιών ασφαλιστικών διαμεσολαβητών να συνεργαστούν με το Υποκατάστημα. Σύμφωνα με τον κύριο Παλάσκα «τώρα που το Υποκατάστημά μας έχει πλέον εδραιωθεί, προτεραιότητα αποτελεί πλέον η δυναμική ανάπτυξη του ήδη υπάρχοντος δικτύου ανεξάρτητων συνεργατών στην περιοχή».
To υποκατάστημα της Aon Risk Solutions στη Θεσσαλονίκη αναζητά επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της Βορείου Ελλάδος. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την Κατερίνα Δασίλα στο τηλ. 2310540917 και e-mail: [email protected]
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

M&A Summit: Οι στρατηγικές επενδύσεις στην Ελλάδα και το νέο χρηματοοικονομικό τοπίο

Οι 16 μεγαλύτεροι μεσίτες της ασφαλιστικής αγοράς

Οι 15 μεγαλύτεροι μεσίτες και πράκτορες (στοιχεία 2024)

Οι 50 μεγαλύτεροι Μεσίτες & Πράκτορες (στοιχεία 2023)

A. Alabaster: Η ασφάλιση υποστηρίζει την ανθεκτικότητα, αλλά δεν την υποκαθιστά

Αξιοποίηση των μοντέλων φυσικών καταστροφών από ασφαλιστικές, επενδυτές και κράτη

Συζήτηση στο NatCat Summit για την ασφάλιση και τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων


















