
Με τη χορηγική υποστήριξη της οδικής βοήθειας της Interamerican στο μέρος της ελλαδικής διαδρομής του, πέρασε από τη χώρα μας στις 11 και 12 Οκτωβρίου το ράλι «4th Peking to Paris 2010», στο οποίο συμμετείχαν 107 κλασικά αυτοκίνητα κατασκευασμένα από το 1907 έως και το 1968. Το ράλι-αντίκα, που ξεκίνησε στις 10 Σεπτεμβρίου από το Πεκίνο και θα τερματίσει μετά από 37 ημέρες και 14,5 χιλιάδες χιλιόμετρα στο Παρίσι, εισήλθε στην Ελλάδα από τους Κήπους Έβρου και με σταθμούς στη Θεσσαλονίκη και στα Μετέωρα, κατέληξε στην Ηγουμενίτσα για να περάσει ακτοπλοϊκώς στην Ιταλία.
Στη φωτό: Η Νιόβη Παπαδημητρίου, εκπρόσωπος του Γραφείου Εξυπηρέτησης Αγρινίου της Interamerican με την τιμητική πλακέτα που απονεμήθηκε στην εταιρεία.
Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της διαδρομής όχημα πλατφόρμας της οδικής βοήθειας Interamerican ακολουθούσε τα αυτοκίνητα που συμμετείχαν και χρειάστηκε να προσφέρει υποστήριξη επιτόπου επισκευής σε 7 περιπτώσεις και να πραγματοποιήσει 3 μεταφορές αυτοκινήτων σε τμήμα της διαδρομής. Στην εντός Ελλάδος διαδρομή συμμετείχαν 22 αυτοκίνητα από την Ελλάδα, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, ενώ σύμφωνα με δήλωση του αλυτάρχη του αγώνα Kim Bannister η διαδρομή αυτή οργανώθηκε μέσα από περιοχές εξαιρετικού φυσικού κάλλους και υποστηρίχθηκε άψογα, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους αγωνιζόμενους.
Οι συμμετέχοντας στην Ελλάδα τερμάτισαν στα Ιωάννινα, όπου οι διοργανωτές (Edurance Rally Association) τίμησαν και την Interamerican για τις παρασχεθείσες υπηρεσίες.
Σχόλια

Γ. Σαμολαδάς: Τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν εμπορεύματα στο BLUE CARRIER 2
ΕΙΑΣ: Απονομή ευρωπαϊκών πιστοποιήσεων στους αποφοίτους των προγραμμάτων EFICERT SQF3 & SQF4
Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Κυκλοφόρησε ο οδηγός «Άνθρωποι & Αριθμοί της Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής Βιομηχανίας 2025-2026»
ΤΝ, θέματα υγείας & εταιρικές ενημερώσεις στα πιο αποτελεσματικά δολώματα phishing στον χώρο εργασίας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Οι νέες τεχνολογίες αλλάζουν την εξίσωση της ασφάλισης οχημάτων

Η Βιωσιμότητα και ο Επιχειρηματικός Πολιτισμός του καθήκοντος

Η INTERAMERICAN αλλάζει την αφήγηση: Από τα ασφαλιστήρια σε όσα αξίζει να προστατεύουμε

Γ. Καντώρος: Στόχος το 1 δισ. ευρώ ασφάλιστρα & παρουσία σε 10 χώρες

Η Interamerican παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια (video)

Το 3ο «EEA ATHENS RUN» έστειλε το μήνυμα οτι ο αθλητισμός ενώνει

Resilience Stories: Στην πρώτη γραμμή της ανθεκτικότητας (video)


















