Μεγάλη ζήτηση είχε το βιβλίο «Μάνατζερ με Πάθος» του Jim Heidema, που είχε την καλοσύνη ο εκδότης και Δ/Κ της Interamerican Δημήτρης Φαραντούρης, να προσφέρει σε συνάδελφους Δ/Κ δωρεάν. Πάνω από 50 Μάνατζερ τηλεφώνησαν και το ζήτησαν με αποτέλεσμα να ζητήσουμε ενισχύσεις από τον Δ. Φαραντούρη. Δεν είναι η πρώτη φορά που στελέχη του κλάδου δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους στον Θεσμό, προσφέροντας χωρίς κανένα αντάλλαγμα τις υπηρεσίες τους. Τα συγχαρητήριά μας στον Δημήτρη Φαραντούρη για την προθυμία του να προσφέρει δωρεάν το βιβλίο του.
Θυμόμαστε τον Ben Feldman τη χρονιά που τον καλέσαμε στην Αθήνα, άσχετα αν δεν μπόρεσε να έλθει, και αυτό που μας είπε, τότε:
Εγώ και η Ομάδα μου αποφασίσαμε να προσφέρουμε τις Υπηρεσίες μας σε άλλους συναδέλφους σε όλο τον κόσμο, εντελώς δωρεάν, γιατί αισθανόμαστε απέραντη ευγνωμοσύνη στον Θεσμό της Ασφάλισης. Του οφείλουμε τα πάντα και αυτή είναι μια μικρή ένδειξη ευγνωμοσύνης!
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Η Interamerican εξαγοράζει το χαρτοφυλάκιο της Gan Direct στην Κύπρο

Στις 8 Σεπτεμβρίου η ετήσια εκδήλωση του ΣΕΜΑ

Interamerican: Υποτροφία για μεταπτυχιακό με πλήρη κάλυψη διδάκτρων

Interamerican και Groupama ασφαλίζουν το εργοστάσιο που κάηκε στη Λάρισα

Πυρκαγιές: “Η Ασφαλιστική Κοινότητα, η Κοινωνική Ευθύνη και η Αποστολή της”

Νέα μεγάλη συνεργασία bancassurance για τον Όμιλο Interamerican στη Ρουμανία

Η Λογοτεχνία ως μια μεγάλη Πύλη Ελευθερίας



















