
Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε την Τετάρτη 22-01-2014 στην αίθουσα του επιμελητηρίου Χανίων εκπαιδευτική ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σ.Α.Δ.Χ με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου .
Η ημερίδα ανατέθηκε στο Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικών Σπουδών Ι.ΧΟ.Σ. και εισηγητής ήταν ο κ. Λελεδάκης Παναγιώτης, Διευθύνων Σύμβουλος του IXOSAcademy. Η ημερίδα ξεκίνησε με έναν σύντομο χαιρετισμό από τον Πρόεδρο του επιμελητηρίου Χανίων κ. Ιωάννη Μαργαρώνη και από τον Πρόεδρο του ΣΑΔΧ κ. Δημήτριο Σκιτζή.
Η θεματόλογιά της ημερίδας αφορούσε την στρατηγικό σχεδιασμό που απαιτείται για την επιβίωση και ανάπτυξη του σύγχρονου ασφαλιστικού διαμεσολαβητή σε συνθήκες ύφεσης .Επίσης αναπτύχθηκαν σύγχρονες μέθοδοι επιστημονικής εξυπηρέτησης του απαιτητικού σημερινού καταναλωτή . Τέλος η ημερίδα ολοκληρώθηκε με παρωθητικό τρόπο αναλύοντας μεθόδους με τις οποίες ο διαμεσολαβητής θα διαχειριστεί με επιτυχία την ψυχολογία του καταναλωτή αλλά και την δική του προκειμένου με δύναμη να αντιμετωπίσουν τις σημερινές προκλητικές συνθήκες και να προχωρήσουν σε σωστές αποφάσεις για τον μελλοντικό τους σχεδιασμό.
Την επιτυχία της ημερίδας επισφράγισε η τελική ανταπόκριση των συμμετεχόντων όταν με έναν πρωτοποριακό τρόπο όπου ζητήθηκε η γνώμη τους για την ικανοποίηση τους και αποτυπώθηκε σε ενα λίγων δευτερολέπτων video.
Σχόλια

Καριέρα και ασφαλιστική αγορά: Τι λένε 10 στελέχη
Πετράλωνα: Το ατύχημα που υπενθύμισε ότι η διαχείριση του κινδύνου ξεκινά πριν από την πρώτη εκσκαφή
Εκδήλωση για τα 40 χρόνια ΕΣΑΠΕ
Ασφάλεια χωρίς αποστάσεις: Το στοίχημα της Interamerican στα Δωδεκάνησα
Υποχρεωτική ασφάλιση με κάλυψη 50.000 ευρώ για ηλεκτρικά πατίνια σε ν/σ
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Ι.ΧΟ.Σ: «Πρωτόκολλο Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης»

Ημερίδα: Πρωτόκολλο Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης

Η Allianz ενισχύει την οικονομική παιδεία

Η μάχη κατά της ασφαλιστικής απάτης κερδίζεται στην πρόληψη

Εθνικό Σχέδιο Υγείας 2035: Η αναγκαία μεταρρύθμιση

Η Interamerican συναντά το MDRT

Από το Δουβλίνο στις νέες προκλήσεις της ευρωπαϊκής διαμεσολάβησης


















