
Σε μία κίνηση προσφοράς, αγάπης και αλληλεγγύης προχώρησε η Διοίκηση του ΕΕΑ τις άγιες αυτές ημέρες του Πάσχα.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου επισκέφθηκαν τη Μεγάλη Τρίτη 19/4/2022 το Κέντρο Βρεφών «Η ΜΗΤΕΡΑ» στο Ίλιον, τον «Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δυτικής Αττικής – η ΕΛΠΙΔΑ» στο Χαΐδάρι και το φιλανθρωπικό σωματείο της ΕΛΕΠΑΠ στο Παγκράτι, προσφέροντας λαμπάδες και παιχνίδια στα παιδιά που βρίσκονται «στην αγκαλιά» αυτών των οργανισμών.
«Αισθανθήκαμε μεγάλη χαρά βλέποντας τα χαμόγελα αυτών των παιδιών όταν παραλάμβαναν τις λαμπάδες και τα δώρα τους. Η παρουσία αντιπροσωπείας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου δίπλα στα παιδιά δεν σχετίζεται μόνο με τη σαφέστατη πρόθεσή μας να τους χαρίσουμε μαζί με την αγάπη μας και λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς, αλλά στέλνει και ένα μήνυμα αφύπνισης και άλλων θεσμικών και κοινωνικών φορέων. Αξίζει να σταθούμε δίπλα σε όσους μας έχουν ανάγκη, αξίζει να στηρίξουμε το έργο συλλόγων και οργανισμών που ασχολούνται με τη φροντίδα μικρών παιδιών», δήλωσε ο Πρόεδρος του
Ε.Ε.Α.
Στην παράδοση των δώρων στο Κέντρο Βρεφών «Η ΜΗΤΕΡΑ» παραβρέθηκαν από το Ε.Ε.Α. ο Πρόεδρος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Αντιπρόεδρος Νίκος Γρέντζελος, ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Γαβαλάκης, τα μέλη του Δ.Σ. Κωνσταντίνος Δρόσος και Νίκος Παναγιωτάκης, καθώς και ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος. Στην επίσκεψη στον «Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δυτικής Αττικής – η ΕΛΠΙΔΑ» συμμετείχαν από το Ε.Ε.Α. ο Πρόεδρος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, οι Αντιπρόεδροι Νίκος Γρέντζελος και Ηλίας Μάνδρος, τα μέλη του Δ.Σ. Δημήτρης Βαρδακώστας και Νίκος Παναγιωτάκης, καθώς και ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός.
Στο φιλανθρωπικό σωματείο της ΕΛΕΠΑΠ βρέθηκαν και μοίρασαν Δώρα ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Αντιπρόεδρος Νίκος Γρέντζελος. Η δράση αυτή προσφοράς του Ε.Ε.Α. θα συνεχιστεί και τη Μεγάλη Τετάρτη, με επισκέψεις στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Βούλας (10 π.μ.) και στο Κέντρο Ημέρας ΣΕΙΡΙΟΣ για Ενήλικα Άτομα με Αυτισμό, στον Γέρακα (12:30 μ.μ.).
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Η τοπική αυτοδιοίκηση και η ιδιωτική ασφάλιση στο επίκεντρο

ΕΕΑ: Ενημέρωση στις 11/6 για το "Ξεκινώ Επιχειρηματικά"

«Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Ποσά & οδηγίες για τις επιδοτήσεις ασφαλιστών

Εντάσσονται οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές στο πρόγραμμα «Ξεκινώ Επιχειρηματικά» – Απέδωσε η παρέμβαση του ΕΕΑ

Νέα γενιά ασφαλιστών: Έρχεται επιδότηση έως 36.000 ευρώ για είσοδο στο επάγγελμα

Αποκλειστικό: Διαβουλεύσεις Χατζηθεοδοσίου – Παπαθανάση για ένταξη των ασφαλιστών στο νέο ΕΣΠΑ

Εξαίρεση των ασφαλιστών από το «Ξεκινώ Επιχειρηματικά»




















