
Mε μία παρουσία από την ασφαλιστική αγορά σχηματίστηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εταιριών Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών (ΣΕΠΕΥ). Ο κ. Νίκος Ζάχος (Μέλος του Δ.Σ. και Διευθυντής Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών της ‘NP Ασφαλιστική’) εκλέχθηκε ως Β’ Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ του Συνδέσμου.
Ο Σύνδεσμος Εταιριών Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών (πρώην ΣΕΔΥΚΑ) περιλαμβάνει τις ΑΕΕΔ (Α.Ε. Επενδυτικής Διαμεσολάβησης) και μέρος των ΑΕΠΕΥ (Ανώνυμες Εταιρίες Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών).
Οι κυριότεροι στόχοι του νέου Δ.Σ περιλαμβάνουν την υποβολή προτάσεων για τη διαμόρφωση και αναβάθμιση του θεσμικού πλαισίου που αφορά την εγχώρια κεφαλαιαγορά, την δυνατότητα ασφάλισης έναντι κινδύνων αφερεγγυότητας των εν λόγω εταιριών εναλλακτικά του συνεγγυητικού κεφαλαίου, καθώς και την ανάπτυξη του κλάδου με διεύρυνση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.
Σχόλια

Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
ΕΙΑΣ: Απονομή ευρωπαϊκών πιστοποιήσεων στους αποφοίτους των προγραμμάτων EFICERT SQF3 & SQF4
Κυκλοφόρησε ο οδηγός «Άνθρωποι & Αριθμοί της Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής Βιομηχανίας 2025-2026»
ΤΝ, θέματα υγείας & εταιρικές ενημερώσεις στα πιο αποτελεσματικά δολώματα phishing στον χώρο εργασίας
INTERASCO: Στόχος τα 100 εκατ. ευρώ έως το 2031 – Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξαγοράς στην Ελλάδα
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Ν. Ζάχος: Χρονιά μεταρρυθμίσεων το 2024

7 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς κάνουν απολογισμό για το 2021

Ν. Ζάχος: Ιδιωτική ασφάλιση σημαίνει κοινωνική ευημερία

12 κορυφαία στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς μιλούν για το τι αναμένουν το 2021

Καριέρα και ασφαλιστική αγορά: Τι λένε 10 στελέχη

4 δεξιότητες - “κλειδί” για τους νέους στην ασφάλιση

Ταξίδι στην Τυνησία για τους συνεργάτες της NP


















