
Η Direct Ασφαλιστική εταιρεία Anytime, το παιδάκι της Interamerican, όπως χαριτολογώντας το χαρακτηρίζει ο CEO του ομίλου Γιάννης Καντώρος, έχει αισίως φτάσει τους 380.000 ασφαλισμένους πελάτες σε Ελλάδα & Κύπρο στους κλάδους αυτοκινήτου (κυρίως), κατοικίας και υγείας.

Ένα εγχείρημα που ξεκίνησε πριν 9 χρόνια ως η πρώτη direct Ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα με τη λογική πως όλοι οι πελάτες της δεν είναι ίδιοι. Γι’αυτό και η Interamerican έφτιαξε ένα νέο brand, που δεν ακολουθεί την παραδοσιακή λογική των ασφαλιστικών εταιρειών, με ένα κανάλι διανομής το οποίο απευθύνεται σε μοντέρνους ανθρώπους που θέλουν να επιλέγουν την ασφάλισή τους online. Η Εταιρεία πριν κλείσει τα δέκα χρόνια ζωής της άλλαξε εταιρική ταυτότητα. Έγινε ακόμα πιο μοντέρνα και χρησιμοποίησε 4 χρώματα στο νέο της λογότυπο που αντιστοιχούν στο quote της «Ζήσε Περισσότερα Κάθε Στιγμή».

Το μέλλον της Ασφαλιστικής δεν περιορίζεται μόνο σε ασφαλιστικά προϊόντα καθώς η Εταιρεία θέλει να επεκτείνει τη δραστηριότητά της και σε συγγενείς υπηρεσίες με αυτή της ασφάλισης – όπως είναι το service των αυτοκινήτων, η αγορά των μεταχειρισμένων και άλλα που προς το παρόν δεν θέλει να μας ανακοινώσει.

Η παρουσίαση της νέας εταιρικής ταυτότητας της Anytime έγινε την Τετάρτη στον πολυχώρο Hub events με παρουσιαστή τον Γιώργο Καπουτζίδη ο οποίος κάλεσε στη σκηνή 5 στελέχη της Εταιρείας για να ενημερώσουν το κοινό για τα σχέδια της Ασφαλιστικής στο μέλλον αλλά και τη λογική που ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια.
Σχόλια

3P Insurance: Στα 59,1 εκατ. ευρώ η παραγωγή – Στόχος τα 67,5 εκατ. το 2026
Το μέλλον της ασφάλισης ανήκει στον συνδυασμό τεχνολογίας και ανθρώπινης αξίας
Γιατί η Εθνική Ασφαλιστική θα γίνει περισσότερο ανταγωνιστική στις ασφαλίσεις υγείας
Γ. Σαμολαδάς: Τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν εμπορεύματα στο BLUE CARRIER 2
Τα data που «κρύβονται» στις ασφαλίσεις υγείας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Η Linda Nieuwenhuizen αναλαμβάνει CEO των Centraal Beheer και FBTO στην Achmea

Gold βραβείο για τη συλλογική πρωτοβουλία του 1ου Εθελοντικού Δασικού Φυτωρίου στις Αφίδνες

Η GAN Direct σε διαδικασία εισόδου στην ελληνική αγορά

Η Interamerican εξαγοράζει το χαρτοφυλάκιο της Gan Direct στην Κύπρο

Νέα μεγάλη συνεργασία bancassurance για τον Όμιλο Interamerican στη Ρουμανία

Η ανάπτυξη στην ασφάλιση χτίζεται με τεχνολογία, εμπιστοσύνη και ανθρώπινες σχέσεις

«Resilience Stories»: Καλεσμένος ο Κώστας Λαγουβάρδος


















