
Στην πολιτική να ζητηθεί από το ΕΕΑ φορολογική ενημερότητα για την απόκτηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος από τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές αντιτίθεται ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, θεωρώντας ότι έχει χρέος να υπερασπιστεί τα δικαιώματα του κλάδου των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου δηλώνει ότι δεν θα δεχτεί να εφαρμόσει μία πολιτική που χαρακτηρίζεται από μονομέρεια και θίγει τα συμφέροντα των επαγγελματιών, ακόμα και αν η στάση του αυτή θα του στερήσει τη θέση του στο Επιμελητήριο.
Τη θέση του ΕΕΑ ακολουθούν και υποστηρίζουν και άλλα Επιμελητήρια θεωρώντας ότι ότι δεν είναι ορθό το επικείμενο μέτρο να ζητηθεί μόνο από μερίδα ελεύθερων επαγγελματιών.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα από τους ΠΣΑΣ, ΕΙΑΣ και ΕΕΑ

ΦΕΚ: Απευθείας διαβίβαση του Συμβολαίου Αστικής Ευθύνης και της Βεβαίωσης Επαναπιστοποίησης των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στα μητρώα των Επιμελητηρίων

Χριστουγεννιάτικη “αγκαλιά” του ΕΕΑ σε κοινωνικές δομές

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Το ΕΕΑ θα είναι δίπλα στο έργο της ΕΣΑΠΕ

Ειλικρινής διάλογος και λύση στα προβλήματα των αγροτών








