
Σημαντική διάκριση στα Ermis Awards 2013 απέσπασε το τηλεοπτικό spot της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη «Αυτόματος Τηλεφωνητής».
Πιο συγκεκριμένα το τηλεοπτικό spot «Αυτόματος Τηλεφωνητής», το οποίο δημιουργήθηκε από την Spot JWT, βραβεύθηκε με τον Χρυσό Ερμή στην ενότητα Ermis AD, στην κατηγορία διαφημιστικών ταινιών οι οποίες αφορούν σε τραπεζικά, ασφαλιστικά και χρηματοοικονομικά προϊόντα-υπηρεσίες.
Ο κ. Χ. Γεωργακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας σχολίασε σχετικά: «Το συγκεκριμένο βραβείο αποτελεί σημαντική διάκριση για την Ευρωπαϊκή Πίστη που μας γεμίζει χαρά και περηφάνια και μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε για νέες διακρίσεις. Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές και όλους όσοι συνέβαλαν για να έρθει αυτό το χρυσό βραβείο!» Τα Ermis Awards είναι ο μοναδικός θεσμός βράβευσης της δημιουργικότητας στην επικοινωνία στην Ελλάδα και αποτελούν το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στη χώρα μας.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Οι μεταγραφές του χειμώνα στην Ασφαλιστική Αγορά

Διακοπές – Αντιοξειδωτικό για ψυχή και σώμα

Παραδοσιακές νοστιμιές που αξίζει να δοκιμάσετε σε ελληνικά νησιά

6+1 tips για καλή φυσική κατάσταση: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Με σύνθημα «Πάμε για το Χρυσό», η Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη γιόρτασε την Παγκόσμια Ολυμπιακή Ημέρα








