
Παρέρχεται σε λίγες μέρες η προσθεσμία του ενός μηνός από την δικαστική απόφαση χωρίς ανασταλτική ισχύ στην περίπτωση του ζευγαριού των ασφαλιστών από τη Λαμία.
Σύμφωνα με πληροφορίες με δεδομένο ότι η απόφαση είχε εκδοθεί στις 5 Σεπτεμβρίου, πλέον στις 5-6 Οκτωβρίου το ένταλμα σύλληψης για τους δύο καταδικασθέντες θα σταλεί στην αστυνομική διεύθυνση η οποία και θα κινήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες για τη σύλληψή τους.
Θυμίζουμε ότι το εν λόγω ζευγάρι έχει έρθει αντιμέτωπο με πολλές αγωγές για υπεξαίρεση και πλαστογραφία σε ασφαλιστήρια συμβόλαια. Μέσω γραφείου που διατηρούσε η γυναίκα προωθούσαν επενδυτικά προγράμματα χωρίς να αποδίδουν τα ασφάλιστρα στις εταιρείες.
Τα ποσά που έχασαν άνθρωποι που εμπιστεύτηκαν το ζευγάρι υπολογίζεται ότι ανέρχονται σε 4 εκατομμύρια ευρώ. Την όλη διαδικασία για την έρευνα σχετικά με αυτή την υπόθεση κίνησε αγρότης ο οποίος επένδυσε τα τελευταία του κεφάλαια σε πρόγραμμα που του υπέδειξαν προκειμένου να σώσει την επιχείρησή του από χρεοκοπία.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες αυτές τις μέρες ήταν και η εκδίκαση των εφέσεων που είχαν ασκήσει οι κατηγορούμενοι στο 5μελές Εφετείο της περιοχής, ωστόσο κανείς εκ των δύο δεν παρέστη στο δικαστήριο με αποτέλεσμα να ισχύσουν οι 10ετείς ποινές που είχαν αρχικά επιδικαστεί στον καθένα τους. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το ζευγάρι έχει ήδη φύγει από την περιοχή.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα για ασφαλιστικές απάτες και λαθρεμπορία – 1 εκατ. ευρώ η “λεία”

Πώς 10 χώρες βάζουν stop στην ασφαλιστική απάτη

Ποιοι πέρασαν στις εξετάσεις της 3ης και 4ης Ιουλίου 2021 στη Θεσσαλονίκη

Κ. Σαΐας: Σχέδιο με 5 άξονες στη μάχη για την αντιμετώπιση της Ασφαλιστικής Απάτης

Πέταξε την έγκυο γυναίκα του στον γκρεμό για να εισπράξει την ασφάλεια ζωής








