
Δύο σημαντικές διακρίσεις απέσπασε ο Όμιλος ΟΤΕ στα Health & Safety Awards 2014, για τις πρακτικές και τα εξαιρετικά αποτελέσματά του στη διαχείριση Υγείας & Ασφάλειας στους εργασιακούς του χώρους. Συγκεκριμένα, ΟΤΕ και COSMOTE απέσπασαν το βραβείο Gold στην κατηγορία «Health & Safety» του κλάδου τηλεπικοινωνιών και βραβείο Gold στην κατηγορία «Προγράμματα Υγείας & Ευεξίας».
Τα δύο αυτά βραβεία εναρμονίζονται με τη στρατηγική μετασχηματισμού του Ομίλου ΟΤΕ σε μια σύγχρονη εταιρεία τηλεπικοινωνιών. Η κ. Έλενα Παπαδοπούλου, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου ΟΤΕ, δήλωσε σχετικά: «Η διασφάλιση ενός ασφαλούς και υγιούς περιβάλλοντος εργασίας, αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για τον Όμιλο ΟΤΕ. Η πάγια δέσμευσή μας, ότι το πολυτιμότερο κεφάλαιο της εταιρείας είναι το Ανθρώπινο Δυναμικό της, αποδεικνύεται στις συνεχείς μας προσπάθειες για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας. Η στρατηγική αυτή μας επιτρέπει να εργαζόμαστε όλοι μαζί απρόσκοπτα για τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας των πελατών μας».
Τα Health & Safety Awards αναδεικνύουν τις βέλτιστες πρακτικές για τη διαχείριση της Υγείας & Ασφάλειας στους εργασιακούς χώρους, από επιχειρήσεις, οργανισμούς και φορείς. Στην τελετή απονομής, παρευρέθηκαν περισσότερα από 350 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι υπουργείων, φορέων και επαγγελματικών συνδέσμων, αλλά και decision makers της αγοράς.
Σχόλια

Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Γιατί η Εθνική Ασφαλιστική θα γίνει περισσότερο ανταγωνιστική στις ασφαλίσεις υγείας
Γ. Σαμολαδάς: Τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν εμπορεύματα στο BLUE CARRIER 2
The Sandwich generation: Πώς η ασφάλιση «αποσυμπιέζει» τη γενιά που στηρίζει τους πάντες
Τα data που «κρύβονται» στις ασφαλίσεις υγείας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

MDRT Day 2026: Ο ασφαλιστής του αύριο είναι ήδη εδώ

H Mega Brokers εξαγοράζει την Deal Insurance

Γ. Χατζηθεοδοσίου στον Αλ. Τσίπρα: Όταν ο πολίτης δεν μπορεί να καταναλώσει, ο μικρομεσαίος δεν μπορεί να επιβιώσει

Αύξηση παραγωγής 6,7% για τη Groupama το 2025

Ν. Ανδρουλάκης στο ΕΕΑ: Επτά παρεμβάσεις για την αναγέννηση της μικρομεσαίας επιχείρησης

Πρωτοβουλία ανοιχτού διαλόγου 3 πολιτικών και ασφαλιστικής αγοράς από το ΕΕΑ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης παρουσιάζει στο ΕΕΑ τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ


















