
Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών ξεκινά έναν κύκλο διαλόγου με πολιτικούς αρχηγούς για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα.
Πρώτος προσκεκλημένος ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος θα παρουσιάσει τις θέσεις του για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις σήμερα Τετάρτη 8 Ιουλίου 2026, στις 19:00 στα γραφεία του ΕΕΑ, στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Διοίκηση του ΕΕΑ έχει αποστείλει προσκλήσεις προς τον Πρωθυπουργό και άλλους πολιτικούς αρχηγούς, προκειμένου να καταθέσουν στο δημόσιο διάλογο τις δικές τους θέσεις και προτάσεις για το μέλλον των μικρομεσαίων.
Για αυτή την πρωτοβουλία του ΕΕΑ ο Πρόεδρος του Γιάννης Χατζηθεοδοσίου σημειώνει:
«Οδεύοντας προς τις εκλογές, ως Διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κρίναμε σκόπιμο να προσκαλέσουμε τους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να απευθυνθούν στα μέλη μας και να τα ενημερώσουν για τον σχεδιασμό που έχουν κυβέρνηση και κόμματα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανταποκρίθηκε σε αυτό το κάλεσμα και αναμένουμε απαντήσεις και από άλλους αρχηγούς. Σε μία εποχή μεγάλων προκλήσεων που απειλούν τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, είναι κρίσιμο να αναδεικνύονται τα ζητήματα και να προτείνονται λύσεις για θέματα που απασχολούν τους μικρομεσαίους που παραμένουν η κινητήριος δύναμη της ελληνικής επιχειρηματικότητας.»
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.youtube.com/live/SWy1f3pH8h0?si=QJSXCKu49wkqR_h3
Σχόλια

Κατατέθηκε στη βουλή το σ/ν για τον Ατομικό Επενδυτικό Λογαριασμό Ανηλίκων
Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Hellas Direct: Στο top 50 των Financial Times & της Statista
INTERASCO: Στόχος τα 100 εκατ. ευρώ έως το 2031 – Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξαγοράς στην Ελλάδα
Νέα Πρωτοποριακή Εφαρμογή ¨Sofos MedCare¨ από την Sofos Insurance Agency
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Η ΕΣΑΠΕ γιόρτασε τα 40 χρόνια της

Ν. Ανδρουλάκης στο ΕΕΑ: Επτά παρεμβάσεις για την αναγέννηση της μικρομεσαίας επιχείρησης

ΕΕΑ: Ενημέρωση στις 11/6 για το "Ξεκινώ Επιχειρηματικά"

Εξαίρεση των ασφαλιστών από το «Ξεκινώ Επιχειρηματικά»

ΕΕΑ: Νέα δεντροφύτευση για την περιοχή του Χαλανδρίου

Ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής και ο ρόλος του στις ανθεκτικές κοινωνίες

Γ. Χατζηθεοδοσίου στη Ρ. Δούρου: Χωρίς αγοραστική δύναμη ο πολίτης, χωρίς βιωσιμότητα ο μικρομεσαίος


















