Tsomokos

Κυκλαδική κουζίνα στο Βυζαντινό

Το εστιατόριο Βυζαντινό του Hilton παρατείνει τη γεύση του ελληνικού καλοκαιριού μ’ ένα πολύ ενδιαφέρον αφιέρωμα στην κουζίνα των Κυκλάδων. Από τις 18 έως τις 27 Σεπτεμβρίου, πάνω από 50 παραδοσιακά, νησιώτικα πιάτα θα εναλλάσσονται καθημερινά στο μπουφέ, προκειμένου να σας μυήσουν στις ιδιαίτερες γεύσεις και στα αγνά υλικά μιας από τις πιο ενδιαφέρουσες περιοχές [...]

Groupama
Κυκλαδική κουζίνα στο Βυζαντινό

Βυζαντινό HiltonΤο εστιατόριο Βυζαντινό του Hilton παρατείνει τη γεύση του ελληνικού καλοκαιριού μ’ ένα πολύ ενδιαφέρον αφιέρωμα στην κουζίνα των Κυκλάδων. Από τις 18 έως τις 27 Σεπτεμβρίου, πάνω από 50 παραδοσιακά, νησιώτικα πιάτα θα εναλλάσσονται καθημερινά στο μπουφέ, προκειμένου να σας μυήσουν στις ιδιαίτερες γεύσεις και στα αγνά υλικά μιας από τις πιο ενδιαφέρουσες περιοχές της Ελλάδας.

Μερικά από τα πιάτα που θα δοκιμάσετε; Ρεβυθάδα, μαστέλο και καπαροσαλάτα Σίφνου, καλόγερο Αμοργού, πατατάτο, μπραντάδα, τοματοκεφτέδες Σαντορίνης, ματσάτα Φολεγάνδρου με κόκορα, χοιρινό ρόστο και αρνί με πάτουδα Νάξου, φρουτάλια Άνδρου και κοπανιστή Μυκόνου. Αξίζει να ετοιμάσετε και το δικό σας πλατό τυριών επιλέγοντας από το μπουφέ γραβιέρα, αρσενικό, κομό και μελανοτύρι Νάξου, Σαν Μιχάλη από τη Σύρο κ.α. Μην παραλείψετε να απολαύσετε στο τέλος ελληνικό καφέ ψημένο στη χόβολη μαζί με παραδοσιακά κυκλαδίτικα γλυκά από το μπουφέ: χαλβαδόπιτες και λουκούμια Σύρου, κοπανιά και μελιτίνια Σαντορίνης, βρεχτό Κέας, μελιτερά Ανάφης, καρπουζόπιτα Μήλου κ.α. Η κυκλαδική κουζίνα είναι το τέταρτο από μια σειρά αφιερωμάτων σε ελληνικές, παραδοσιακές γεύσεις που ξεκίνησε πέρυσι το χειμώνα με την Κρητική, την Πελοποννησιακή και την Πολίτικη κουζίνα, ενώ ήδη ο executive chef Κώστας Αθανασίου και η ομάδα του ετοιμάζονται για την ηπειρώτικη και την κυπριακή εβδομάδα, που θ’ ακολουθήσουν, αναζητώντας αυθεντικές συνταγές και προϊόντα Π.Ο.Π.

Στο Βυζαντινό θα πάτε για μεσημεριανό ή βραδινό και θ’ απολαύσετε το γεύμα σας χωρίς ν’ ανησυχείτε για το πάρκινγκ, μια που το ξενοδοχείο σάς παρέχει δωρεάν θέση κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο εστιατόριο. Η τιμή του μπουφέ κατ’ άτομο είναι €38. Το Βυζαντινό διαθέτει δωρεάν Wi-Fi. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, τηλεφωνήστε στο 210 7281400.

Orizon
Carglass

Σχόλια

Φόρτωση...
HDI
Cypria Life
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα

Insurance Daily

© MORAX MEDIA A.E.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2026

insurancedaily.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής / Διευθυντής: Μωράκης Μιχαήλ

Ιδιοκτησία: Morax Media A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος

Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ

Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672

Email: [email protected], Τηλ: +30 210 9594121