
Η Allianz, με στόχο να επιβραβεύσει την αφοσίωση και τις επιδόσεις των Συνεργατών του Πρακτορειακού της Δικτύου, διοργάνωσε για ακόμη μία χρονιά τον Διαγωνισμό Αυτοκινήτου «Οδήγησε και εσύ ένα Premium Αυτοκίνητο».
Συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός απευθυνόταν σε Ασφαλιστικούς Πράκτορες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν το 2025, επιτυγχάνοντας στους ιδιαίτερα απαιτητικούς στόχους νέας παραγωγής.
Ειδικότερα, η Allianz επιβράβευσε 24 κορυφαίους συνεργάτες με τη χρήση ενός Premium αυτοκινήτου, ως ένδειξη εκτίμησης για την εξαιρετική τους απόδοση και συνέπεια. Οι νικητές απέδειξαν για ακόμη μία φορά ότι η αφοσίωση και ο επαγγελματισμός οδηγούν στην επιτυχία.
Οι νικητές του διαγωνισμού είναι: 4U Ασφαλιστικοί Πράκτορες, DAG Ασφαλιστική, Insharmony, Mmari - El Gkartzoni, JSK Insurance, L.F.G., PCS Group, Αντωνόπουλος Βασίλειος, Ασφαλιστική Φιλοσοφία, Βάθης Χρήστος, Βαρδαξόγλου Αναστάσιος, Γαλανός Εμμανουήλ, Γκουρασάς Ιωάννης, Καμπάνταης Ανδρέας, Κολοβού Παναγιώτα, Μανιατάκος Παναγιώτης, Μαχειμάρη Αθανασία, Μέγκα Πρακτορειακή, Μπακρατσάς Ιωάννης, Συμεωνίδης Αλέξανδρος, Τάγκης Δ., Τζώτζη Αγγελική, Τουλουμτζίδη, Τουπής Αριστείδης.
Ο κ. Γιώργος Γκοτζαγεώργης, Αναπληρωτής Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Allianz Ελλάδας δήλωσε σχετικά: «Οι συνεργάτες μας αποτελούν τον πυρήνα της επιτυχίας της Allianz και βασικό παράγοντα της αναπτυξιακής μας πορείας. Μέσα από πρωτοβουλίες όπως ο διαγωνισμός “Οδήγησε και εσύ ένα Premium Αυτοκίνητο”, επιβραβεύουμε έμπρακτα την αφοσίωση, τον επαγγελματισμό και τα εξαιρετικά αποτελέσματά τους. Συνεχίζουμε να επενδύουμε σε ένα σύγχρονο και υποστηρικτικό περιβάλλον συνεργασίας, που δημιουργεί ευκαιρίες εξέλιξης και ενισχύει τη δυναμική του δικτύου μας, θέτοντας πάντα στο επίκεντρο την ποιότητα των υπηρεσιών προς τους πελάτες μας».
Η Allianz ενθαρρύνει τη συνεχή βελτίωση των συνεργατών της και αναδεικνύει στην πράξη την αξία της προσφοράς και των επιδόσεών τους.
Σχόλια

Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
ΕΙΑΣ: Απονομή ευρωπαϊκών πιστοποιήσεων στους αποφοίτους των προγραμμάτων EFICERT SQF3 & SQF4
Κυκλοφόρησε ο οδηγός «Άνθρωποι & Αριθμοί της Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής Βιομηχανίας 2025-2026»
ΤΝ, θέματα υγείας & εταιρικές ενημερώσεις στα πιο αποτελεσματικά δολώματα phishing στον χώρο εργασίας
INTERASCO: Στόχος τα 100 εκατ. ευρώ έως το 2031 – Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξαγοράς στην Ελλάδα
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Sofos Insurance: Σε νέες και σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις με στόχο τα 60 εκ. €

Hellas Direct: Στο top 50 των Financial Times & της Statista

Φθινόπωρο και κακοκαιρία: Είναι το αυτοκίνητό σου καλυμμένο από φυσικές καταστροφές;

Συναγερμός αυτοκινήτου: Τι πρέπει να ξέρω πριν τον εγκαταστήσω;

Λύσεις σε τεχνολογία και εξειδικευμένους ελέγχους

Τα “όπλα” στη φαρέτρα των ασφαλιστικών κατά της απάτης

ΡΕΙ: To ρητό του Ηράκλειτου και το ρυτό των χοών στο Rebranding


















