
Το ΕΕΑ ξεκινά τον πολιτικό διάλογο για το μέλλον της ιδιωτικής ασφάλισης. Και η φωνή του κλάδου της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης πρέπει να ακουστεί. Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνεται εκδήλωση από την Επιτροπή Ασφαλιστικών Πρακτόρων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.
Το θέμα είναι: «Δημόσιος Διάλογος για το Μέλλον της Ιδιωτικής Ασφάλισης» και η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2026, στις Ώρα 17:30, στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών – Αίθουσα Συνεδριάσεων (2ος όροφος).
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν δίνοντας το πολιτικό στίγμα οι:
- Ευάγγελος Λιάκος, Βουλευτής Δυτικής Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία
- Μιλένα Αποστολάκη, βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών του ΠΑΣΟΚ
- Διονύσης - Χαράλαμπος Καλαματιανός, δικηγόρος, πολιτικός, βουλευτής Ηλείας ΣΥΡΙΖΑ
Σε μια περίοδο που η ιδιωτική ασφάλιση καλείται να διαδραματίσει ολοένα και σημαντικότερο ρόλο, από το ΕΕΑ και την Επιτροπή Ασφαλιστικών Πρακτόρων ανοίγεται ένας ουσιαστικός δημόσιος διάλογος με τη συμμετοχή εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων, της ασφαλιστικής αγοράς και των θεσμικών φορέων.
Η εκδήλωση θα δώσει βήμα στους εκπροσώπους του κλάδου να θέσουν τα κρίσιμα ερωτήματα και να συμβάλουν ενεργά στη διαμόρφωση των πολιτικών που θα επηρεάσουν το μέλλον της ιδιωτικής ασφάλισης και της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.
Η παρουσία και η συμμετοχή όλων των συντελεστών του κλάδου της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης έχει ιδιαίτερη σημασία.
Σχόλια

Καριέρα και ασφαλιστική αγορά: Τι λένε 10 στελέχη
Υποχρεωτική ασφάλιση με κάλυψη 50.000 ευρώ για ηλεκτρικά πατίνια σε ν/σ
Πετράλωνα: Το ατύχημα που υπενθύμισε ότι η διαχείριση του κινδύνου ξεκινά πριν από την πρώτη εκσκαφή
Ασφάλεια χωρίς αποστάσεις: Το στοίχημα της Interamerican στα Δωδεκάνησα
Μεγάλες ζημιές σε επιχειρήσεις από τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Ο Νίκος Ανδρουλάκης παρουσιάζει στο ΕΕΑ τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ

ΕΕΑ: Ενημέρωση στις 11/6 για το "Ξεκινώ Επιχειρηματικά"

Ν. Ανδρουλάκης στο ΕΕΑ: Επτά παρεμβάσεις για την αναγέννηση της μικρομεσαίας επιχείρησης

Πρωτοβουλία ανοιχτού διαλόγου 3 πολιτικών και ασφαλιστικής αγοράς από το ΕΕΑ

ΕΕΑ: Αίτημα προς τον ΥπΟικ για παράταση στις φορολογικές δηλώσεις

Εκδήλωση για τα 40 χρόνια ΕΣΑΠΕ

Ε.Ε.Α.: Κύκλος συναντήσεων με τους πολιτικούς αρχηγούς


















